prodovzhuiutsia-postachannia-vid-nimechchyny-system-iris-t-skynex-gepard-kuleba

Продовжуються постачання від Німеччини систем IRIS-T, Skynex, Gepard – Кулеба

 • 24320 переглядiв

Поставки систем протиповітряної оборони IRIS-t, Skynex, Gepard з Німеччини в Україну тривають, і Німеччина працює з іншими країнами над тим, щоб вони також передали свої системи протиповітряної оборони Україні.

Продовжуються постачання систем IRIS-T, Skynex, Gepard, окрім того Німеччина працює з іншими країнами для того, щоб вони теж передавали свої системи ППО Україні. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час спільної пресконференції з німецькою колегою Анналеною Бербок, передає кореспондент УНН.

Німеччина вже оголосила  про передачу однієї батареї Patriot Україні. Продовжуються постачання систем IRIS-T, Skynex, Gepard й Німеччина працює з іншими країнами для того, щоб вони теж передавали свої системи ППО Україні

- сказав Кулеба.

Кулеба зазначив, що водночас Україна все ще потребує систем ППО.

Ми сьогодні проговорили конкретні кроки, які ми будемо робити для того, щоб пришвидшити постачання цих нових батарей з інших країн світу

- зазначив Кулеба.

Доповнення

Президент Володимир Зеленський повідомляв, що Україні на сьогодні необхідно мінімум 7 систем ППО, щоб захистити критичну інфраструктуру.

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО21.05.24, 01:12

Популярні

Новини по темі