pratsiuiemo-shchob-zbroia-yaknaishvydshe-pokazala-sebe-na-fronti-zelenskyi-pro-novyi-paket-dopomohy-vid-ssha

Працюємо, щоб зброя якнайшвидше показала себе на фронті: Зеленський про новий пакет допомоги від США

 • 60597 переглядiв

Україна працює над логістикою для якнайшвидшого розгортання нової військової допомоги США, включаючи артилерію, протитанкову зброю, обладнання та системи протиповітряної оборони, на фронті.

В Україні працюють над логістикою, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті. Таку зачву зробив Президент України Володимир Зеленський після нового рішення про американську підтримку, передає УНН.

Сьогодні є нове рішення про американську підтримку, рішення Президента Байдена. Це і артилерія, протитанкова зброя, техніка й ППО. Те, що потрібно. Дякую. Працюємо над логістикою, щоб уся зброя якнайшвидше показала себе на фронті 

- повідомив Зеленський під час вечірнього звернення.

Додамо

Крім того Президент України розповів про хорошу розмова з Президенткою Словаччини, яка була з візитом в Україні.

Нові HIMARS, бронетехніка та ракети для ППО: США розкрили вміст нового пакета військової допомоги Україні10.05.24, 20:49

"Говорили й про оборонну співпрацю, і про політичні результати, які ми маємо здобути наступного місяця у відносинах із Євросоюзом. Час для фактичного відкриття перемовин, і цей стратегічний сигнал потрібен і Україні, і всім у Європі", - резюмував Зеленський.

У США оголосили про виділення 400 млн доларів Україні військової допомоги10.05.24, 19:22

Популярні

Новини по темі