pozhezha-v-ekoparku-osokorky-pravookhorontsi-vidkryly-kryminalne-provadzhennia

Пожежа в екопарку "Осокорки": правоохоронці відкрили кримінальне провадження

 • 48768 переглядiв

Відкрито кримінальне провадження для розслідування причин пожежі, яка знищила близько трьох гектарів сухостою на території ландшафтного заказника "Осокорківські луки" в Києві 5 березня.

За фактом пожежі на Осокорківських озерах у Києві, яки виникла у вівторок, 5 березня, відкрито кримінальне провадження. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу поліції Києва. 

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження за фактом пожежі на території  ландшафтного заказника "Осокорківські луки"

- йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішенням Київської міської ради територія екопарку оголошена ландшафтним заказником місцевого значення.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 252 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об'єктів природно-заповідного фонду. 

Наразі встановлюються причини загоряння, особи, які можуть бути причетними до пожежі, а також сума завданих збитків, вказали в поліції 

Доповнення 

Як повідомляв начальник КМВА Сергій Попко, розглядатимуться всі версії, в тому числі і вірогідний підпал. 

Нагадаємо 

Пожежа сталася 5 березня, близько 19:00, на території Дарницького району міста Києва між озерами Небреж та Тягле. 

За попередніми даними вогнем знищено близько трьох гектарів сухостою. Працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій опівночі пожежу вдалося локалізувати.  Постраждалих у пожежі немає.

Популярні

Новини по темі