politsiia-londona-rozshukuie-cholovika-yakyi-napav-na-zhinku-ta-yii-dvokh-donok-oblyvshy-yikh-kyslotoiu

Поліція Лондона розшукує чоловіка, який напав на жінку та її двох доньок, обливши їх кислотою

 • 20929 переглядiв

У Лондоні чоловік розпилив їдку речовину на жінку і двох її малолітніх дочок, серйозно поранивши їх, а також чотирьох перехожих, які намагалися допомогти. Поліція розшукує особу нападника.

В Лондоні чоловік серйозно поранив жінку та двох її доньок кислотою, потім нападник втік з місця події. Поліція Великої Британії розгоратає сили на повну потужність, щоб розшукати злодія, передає УНН із посиланням на BBC.

Деталі

У середу ввечері, 31 січня, на одній з вулиць у районі Клепхем, у південному Лондоні, Велика Британія, чоловік бризнув "їдкою речовиною" на жінку і двох її дочок. в районі Клепхем. В результаті нападу постраждали також четверо перехожих, які поспішили на допомогу жінці і дітям. П'ятеро поліцейських також отримали незначні травми від контакту з кислотою.

За даними поліції, зловмисник штовхнув дитину на землю, а потім облив їдкою рідиною 31-річну жінку і двох її дочок, восьми і трьох років. Трирічна дівчинка та її мати отримали настільки серйозні травми, "що у них залишаться шрами на все життя", підкреслив представник поліції.

Передумови нападу спочатку були незрозумілі. Однак слідчі припускають, що нападник і жінка були знайомі.

Особу нападника оголосила в четвер у другій половині дня. Згідно з інформацією лондонської поліції, це Абдул Езеді, 35-річний чоловік з Ньюкасла (північний схід Англії).

Нападника, який досі перебуває в розшуку, можна впізнати, згідно з заявою поліції, за "значними ушкодженнями правої частини обличчя". Поліція розгорнула масштабну операцію з пошуку підозрюваного.

Нагадаємо

У Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, який завдав численних ножових поранень 11-річній дівчинці, що призвело до її смерті.

Поліція Південного Фултона штат Джорджія, США, повідомила про взяття під варту 19 людей, пов'язаних з можливим розслідуванням торгівлі людьми.

Також УНН повідомляв, що 58-річний чоловік погрожував підірвати свій будинок протипіхотною міною, коли співробітники поліції приїхали на виклик до нього додому в одному з сіл Київської області.

Популярні

Новини по темі

Канада вже надала Україні майже 10 млрд доларів допомоги

 • 22246 переглядiв

Зовнішнє фінансування поволі скорочуватиметься - НБУ

 • 56812 переглядiв