ukenru
pid-radoyu-zibralis-predstavniki-natskorpusu

Під Радою зібрались представники Нацкорпусу

 • 13830 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Під будівлею Верховної Ради забрались близько 200 представників "Національного корпусу", передає кореспондент УНН.

Зокрема за словами одного з активістів, вони зібрались щоб підтримати заяву Верховної Ради і не збираються залишати площу під ВРУ поки не буде прийнято відповідне рішення (про введення воєнного стану – ред.)

Наразі активісти розгорнули великий плакат з надписом: "Не відступати, не здаватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воєнний стан: що передбачає закон

Додамо, що також біля парламенту знаходиться велика кількість кість представників Нацполіції.

Як повідомляв УНН, у МЗС України заявили про збройний напад та захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" та буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса до порту Маріуполь, а також поранення та захоплення у полон членів їхніх екіпажів і висловили з приводу цього категоричний протест Російській Федерації, вказавши, що це є черговим актом збройної агресії РФ проти України. Українська сторона заявляла про шістьох поранених військових, двоє з яких - тяжко.

У ніч з 25 на 26 листопада було екстрено скликано засідання РНБО, на якому у зв'язку з ескалацією в Азовському морі було запропоновано ввести воєнний стан на два місяці.

ВР розгляне рішення про запровадження воєнного стану на позачерговому засіданні у понеділок, 26 листопада, яке скликано на 16:00.

Збройні сили України привели в повну боєготовність.

Через ескалацію в Азовському морі також закликали провести екстренне засідання Радбезу ООН.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП