ukenru
nimetska-kompanii-podaruvala-ukraini-100-bezpilotnykiv-trinity

Німецька компанії подарувала Україні 100 безпілотників Trinity

 • 74127 переглядiв

Німецький виробник безпілотників Quantum Systems розпочав постачання в Україну 100 безпілотників Trinity різних моделей, які допоможуть українським військовим розвідувати ворожі позиції. Компанія передає безпілотники вартістю сотні тисяч доларів.

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems розпочав постачання Україні 100 безпілотників Trinity різних моделей. Вони допоможуть ЗСУ у розвідувані місцевості та позицій ворога. Про це повідомляє видання Deaidua, передає УНН.

Деталі

Україна вводить ще один безпілотник. Німецький виробник дронів Quantum-Systems розпочав постачання 100 дронів Trinity різних моделей за графіком

сказано в повідомленні.

Зазначається, що про постачання безпілотників було оголошено у вересні 2023 року. Quantum-Systems також постачає до України сотні БПЛА Vector від імені уряду Німеччини.

За даними видання, українські оператори вже завершили тренінг для підготовки інструкторів на Trinity в Україні.

Доповнення

Trinity має максимальний час польоту – 90 хв, дальність польоту: 5 – 7,5 км, розмах крил – 2,394 м та максимальну злітну вагу – 5,75 кг. Зокрема, дрони Trinity підходять для оцінки пошкоджень інфраструктури, будівель, доріг або мостів після російських атак.

Повідомляється, що завдяки модульній системі Trinity піднімається в повітря за кілька хвилин і виконує автоматизоване тактичне картографування та візуалізацію місцевості. Лише за один політ один безпілотник може покрити територію площею 700 гектарів або лінійний коридор довжиною 90 кілометрів.

200 ворожих безпілотників "мінуснули" за добу на Таврійському напрямку - Тарнавський24.01.24, 09:20 • [views_0]