naiintensyvnishi-boi-za-ostannii-tyzhden-rozghornulys-na-pokrovskomu-ta-kurakhivskomu-napriamkakh-voloshyn

Найінтенсивніші бої за останній тиждень розгорнулись на Покровському та Курахівському напрямках - Волошин

 • 25669 переглядiв

Найінтенсивніші бої за останній тиждень розгорнулись на Покровському та Курахівському напрямках, де відбувається спроба прориву ворогом, що призвело до значних втрат серед окупантів. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону у суботу, передає кореспондент УНН.

Деталі

За словами Волошина, за останню добу на лінії фронту сталося 101 бойове зіткнення, з яких 97 відбулись у зоні відповідальності ОСУВ "Хортиця". 

Генштаб: сьогодні вже 34 бої, десяток - на Покровському напрямку, на Куп'янському - напружено, ворог атакує біля Вовчанська08.06.24, 13:05

Найбільш інтенсивні бої за останній тиждень відбуваються на Покровському та Курахівському напрямках. Ворог намагається прорвати оборону військ на вузькій ділянці фронту між населеними пунктами Старомихайлівка-Бердичі, шляхом проведення наступальних і штурмових дій, своїми найбільш підготовленими підрозділами

- сказав Волошин.

Він зазначив, що вчора на цьому напрямку було знищено понад 260 окупантів, 3 броньованих машини, 3 гармати, міномет, 6 ворожих автомобілі та одну одиницю спецтехніки.

"Окупанти не зменшують інтенсивність штурмових дій, епіцентром став Покровськ, тому що ворог намагається проникнути вглиб нашої території. Підрозділ "Магура" там стримує щонайменше 3 бойові бригади рф", - додав Волошин.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 517 290 осіб, 7843 танків та сотень одиниць військової техніки.

Популярні

Новини по темі

На Хмельниччині вночі горіло придорожнє кафе

 • 18098 переглядiв