na-zakarpatti-vlasnyk-hoteliu-poseliav-cholovikiv-a-potim-dopomahav-yim-nezakonno-peretynaty-kordon

На Закарпатті власник готелю поселяв чоловіків, а потім допомагав їм незаконно перетинати кордон

 • 101996 переглядiв

Власник готелю На Закарпатті був затриманий за те, що за гроші незаконно допомагав українським чоловікам призовного віку перетнути кордон зі Словаччиною.

Оперативники Чопського прикордонного загону викрили схему незаконного переправлення громадян України призовного віку через державний кордон. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

Деталі

До протиправної діяльності був причетний місцевий житель – власник готельного комплексу, розташованого у прикордонні. Чоловік через соцмережі підшуковував охочих незаконно перейти до Словаччини. Він зустрічав своїх "клієнтів", коли ті прибували на Закарпаття, поселяв їх у власному готелі та сам доправляв до кордону.

Переправника та його клієнта затримали на околиці населеного пункту Новоселиця Ужгородського району. На момент затримання останній встиг передати організаторові схеми грошову винагороду за переправлення у розмірі 1000 доларів. Ще 7000 доларів переправник мав отримати у разі успішного завершення оборудки.

Правоохоронці провели огляд місця події, за результатами якого вилучили грошові кошти, транспортний засіб переправника, його мобільні телефони та чорнові записи.

Фігуранта справи затримали в порядку ст.208 КПК України. Йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.332 ККУ. Вирішується питання щодо обрання закарпатцеві запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Ошукали громадян країн ЄС на мільйони гривень: на Закарпатті затримали членів шахрайського колцентру05.06.24, 17:02

Популярні

Новини по темі

На ТОТ окупанти готуватимуть офіцерів служби РЕБ

 • 27396 переглядiв

Volvo відкликає 72 тисячі нових електрокарів

 • 27378 переглядiв