na-vinnychchyny-zaboroniat-provedennia-masovykh-relihiinykh-zakhodiv-za-mezhamy-kultovykh-sporud

На Вінниччини заборонять проведення масових релігійних заходів за межами культових споруд

 • 14508 переглядiв

З 15 червня по 31 жовтня 2024 року у Вінницькій області буде заборонено проведення масових релігійних заходів поза межами культових споруд, щоб уникнути можливих терористичних атак, диверсій, ракетних ударів і провокацій в умовах збройної агресії росії проти України.

З 15 червня по 31 жовтня 2024 року на території усієї Вінницької області будуть заборонені проведення масових релігійних заходів за межами культових споруд з метою уникнення можливих провокацій. Про це УНН пише з посиланням на наказ Вінницької ОВА.

Деталі

Згідно з наказом, в умовах збройної агресії росії проти України існує ризик терористичних атак, диверсій, ракетних ударів та провокацій у Вінницькій області. Тому Вінницька обласна військова адміністрація тимчасово забороняє релігійні заходи поза культовими спорудами.

Таким чином, з метою забезпечення безпеки, життя та здоров'я громадян, в області з 15 червня до 31 жовтня 2024 року заборонено проведення масових публічних релігійних заходів поза культовими спорудами.

Нагадаємо

Центр протидії дезінформації попереджав про можливе збільшення релігійних конфліктів, провокаційних фейків, маніпуляцій та можливих ракетних провокацій з боку росії під час Великодніх свят в Україні.

До законопроєкту про заборону релігійних організацій, які пов'язані з рф, подано понад 1 тис. правок29.04.24, 13:48

Популярні

Новини по темі

Після 2022 року вплив кремля в Угорщині посилився - Politico

 • 16984 переглядiв

У росії заявили про збиття безпілотника в татарстані

 • 15148 переглядiв

Уряд хоче підвищити ПДВ та військові збори - ЗМІ

 • 16097 переглядiв