na-kharkivskomu-napriamku-vidbyly-ataku-rf-v-raioni-starytsi-posyliuiut-oboronu-u-prykordonni-henshtab

На Харківському напрямку відбили атаку рф в районі Стариці, посилюють оборону у прикордонні - Генштаб

 • 15169 переглядiв

Українські війська відбили російську атаку в районі Стариці Харківської області, в той час як російсько-терористичні війська за допомогою авіації завдали ударів по районах Гарбузівки та Білого Колодязя, а також здійснили невдалі спроби покращити свої тактичні позиції в районі кількох населених пунктів на Куп'янському напрямку.

Сили оборони відбили російську атаку в районі Стариці і обладнують зайняті рубежі та посилюють оборону у прикордонні Харківської області, російські війська здійснили спроби покращити свої тактичне положення в районі кількох населених пунктів на Куп'янському напрямку, але отримали жорстку відсіч, повідомили у Генштабі ЗСУ у зведенні на 13.30 17 травня, пише УНН.

На Харківському напрямку відбито ворожу атаку в районі села Стариця. Загарбники задіювали авіацію – били по районах Гарбузівки та Білого Колодязя. Наші війська обладнують зайняті рубежі та посилюють оборону у прикордонних районах Харківщини

- ідеться у зведенні Генштабу.

На Куп'янському напрямку, як зазначається, "були п’ять спроб противника покращити тактичне положення біля Вільшаної, Іванівки, Берестового та Мясожарівки". "Ворог отримав жорстку відсіч, ситуація контрольована", - вказали у Генштабі.

Зеленський: найглибша точка просування ворога на Харківщині – 10 кілометрів17.05.24, 11:47

Популярні

Новини по темі

Із прикордоння Харківщини вже вивезли понад 9300 людей

 • 19659 переглядiв

У Дніпрі пожежа на території храму забрала життя людини

 • 16872 переглядiв

Окупанти посилили штурмові дії на Кринках - Плетенчук

 • 15567 переглядiв