na-dnipropetrovshchyni-zhorstoko-pobyly-volontera-politsiia-rozpochala-rozsliduvannia

На Дніпропетровщині жорстоко побили волонтера: поліція розпочала розслідування

 • 22151 переглядiв

Поліція розпочала досудове розслідування за фактом жорстокого побиття волонтера у місті Кам'янське. Про це з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Дніпропетровській області, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що 4 лютого правоохоронці отримали інформацію щодо побиття волонтера. Поліцейські опитали потерпілого, наразі триває встановлення всіх обставин події

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Поліція вживає заходи для встановлення осіб, причетних до нанесення тілесних ушкоджень. Ведеться досудове розслідування

- резюмували у відомстві.

Контекст

Очевидно йдеться про інцидент з волонтером Олександром Олійником, учасником акції "Гроші на ЗСУ". Вчора, 4 лютого, засновниця руху "Спротив" та фонду "Спочатку справи" Марія Барабаш повідомила, що чоловіка жорстоко побили невідомі. 

За словами Барабаш, двоє невідомих побили Олександра молотком та кастетом. У чоловіка ушкоджено щелепу, зуби, розрізані губи, є скарги на біль у ногах. 

Сам потерпілий також розповів подробиці нападу: на думку Олександра, його били прицільно – можливо, мали на меті умисне вбивство. Він також припускає, що напад може бути пов'язаний із його принциповою позицією і критикою дій місцевої влади.

Нагадаємо

У київському метро 18-річний хлопець влаштував конфлікт з 20-річним киянином через його колір волосся, після чого почав його бити. Особу зловмисника встановили та повідомили про підозру.

Популярні

Новини по темі

Атака рф на Херсон забрала життя чотирьох людей - МВС

 • 24954 переглядiв

Чому дорожчають сирі продукти - відповідь НБУ

 • 25422 переглядiв