lisova-pozhezha-na-pivnich-vid-los-andzhelesa-poshyriuietsia-vlada-vydala-nakazy-pro-evakuatsiiu-naselennia-zmi

Лісова пожежа на північ від Лос-Анджелеса поширюється, влада видала накази про евакуацію населення - ЗМІ

 • 27233 переглядiв

Влада Каліфорнії видала наказ про евакуацію, оскільки лісова пожежа під назвою "Пост-Файр" поширилася на понад 14,5 квадратних кілометрів поблизу автомагістралі Interstate 5 в Гормані, приблизно в 100 кілометрах на північний захід від Лос-Анджелеса.

Влада Каліфорнії видала наказ про евакуацію населення, оскільки лісова пожежа в окрузі Лос-Анджелес поширилася на 14,5 квадратних кілометрів біля автостради Interstate 5 у Гормані, що за 100 кілометрів на північний захід від Лос-Анджелеса.

Про це пише видання ABC News, передає УНН.

Деталі

У суботу влада Каліфорнії видала наказ про евакуацію, оскільки лісова пожежа в окрузі Лос-Анджелес поширилася на тисячі акрів поблизу великої магістралі та загрожувала спорудам поблизу

- пише видання. 

За даними Департаменту Каліфорнії, пожежа, яку називають Post Fire, спалила понад 3600 акрів (14,5 квадратних кілометрів) біля автостради Interstate 5 у Гормані, що приблизно за 100 кілометрів на північний захід від Лос-Анджелеса.

Пожежна служба округу Лос-Анджелес не відразу відповіла на електронний лист із проханням прокоментувати евакуацію, чи були повідомлення про постраждалих і останній розмір пожежі. Триває розслідування

- зазначає видання.

Нагадаємо

У Хмельницькому спалахнув дах житлового будинку. Пожежу було ліквідовано без постраждалих. 

Популярні

Новини по темі

За добу окупанти 424 рази атакували Запорізьку область

 • 48913 переглядiв