khto-takyi-eksnardep-rizanenko-ta-chomu-nebezpechno-vypuskaty-z-polia-zoru-tykh-khto-kolys-viddav-perevahu-rosii

Хто такий екснардеп Різаненко та чому небезпечно випускати з поля зору тих, хто колись віддав перевагу росії

 • 121454 переглядiв

Колишній нардеп Павло Різаненко, який має зв'язки з росією, може становити загрозу для України. Його раптова поява на політичній арені з планом дій від російських кураторів може бути викликом для національної безпеки.

Щодня в Україні з'являються нові гучні скандали і викриття, що дає можливість колишнім політичним фігурам піти в тінь і перечекати поки "історію" їх діяльності забудуть. Серед таких осіб і колишній нардеп Павло Різаненко, який перед початком повномасштабної війни виїхав за кордон і повністю зник з інформаційного простору, що наштовхує на думку, що він може досі залишатися під впливом російських кураторів і "вичікувати свого часу", пише УНН.

Павло Різаненко, якого багато хто в Україні вже забув, може бути прикладом того, як російські спецслужби продовжують утримувати свій вплив на окремих осіб. Невідомо, де саме перебуває Різаненко зараз, але його зв'язки з росією викликають серйозне занепокоєння. Є вірогідність, що він може бути "почекуном" і вичікувати, поки йому не надійде вказівка від кураторів, як діяти далі.

Як відомо, Різаненко тривалий час проживав у москві та працював на російських компаніях, зокрема тих, що мають тісні зв’язки з оборонним сектором росії. Таке минуле викликає підозри, що екснардеп може мати російське громадянство, яке значно полегшувало б його професійну діяльність у росії. І хоча сьогодні він перебуває у статусі "забутого" політика, ситуація може змінитися в будь-який момент.

Подібні особи, як Різаненко, можуть бути небезпечними не лише через свої минулі зв’язки, а й через можливість активізації у момент, коли російські куратори вважатимуть це доцільним. Раптова поява колишнього політика на політичній арені з підготовленим планом дій може бути серйозним викликом для національної безпеки України.

У світлі останніх заяв президента Володимира Зеленського про повернення втікачів та зрадників, стає очевидним, що важливо не втрачати з поля зору тих, хто може стати інструментом російських спецслужб у будь-який момент. Поки Україна продовжує боротьбу за свою незалежність, подібні "почекуни" можуть стати загрозою, здатною зруйнувати зусилля, спрямовані на захист держави.

Різаненко, як і багато інших колишніх політиків з сумнівним минулим, заслуговує на пильну увагу з боку українських спецслужб і правоохоронних органів. Адже той, хто одного разу віддав перевагу москві, навряд чи змінить свої погляди, навіть перебуваючи далеко за кордоном.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    рф відновила штурмові дії на півдні - Лиховій

     • 28712 переглядiв

    Керівник Мінветеранів Порхун заявив про перехід в ОП

     • 22447 переглядiв

    90 відсотків: США вважають, що угода щодо Гази досяжна

     • 9409 переглядiв