kharkivshchyna-rosiiany-mozhut-aktyvizuvatys-na-zolochivskomu-napriamku-vlada-hotova-do-mozhlyvoi-evakuatsii

Харківщина: росіяни можуть активізуватись на Золочівському напрямку, влада готова до можливої евакуації

 • 23792 переглядiв

Влада Харківської області уважно стежить за ситуацією на Золочівському напрямку і готова за необхідності евакуювати населення через побоювання можливої активізації дій противника.

На Золочівському напрямку існують певні занепокоєння через потенційну активізацію дій ворога. Влада уважно стежить за діями противника і готова вжити всі необхідні заходи, включаючи можливу евакуацію населення у разі загрози. Про це заявив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише УНН.

По Золочівському напрямку у нас певні занепокоєння є. Ворог може активізувати там свої дії. Ми слідкуємо за поведінкою противника. Готові вживати будь-яких заходів, зокрема щодо евакуації населення 

- сказав Синєгубов.

Нагадаємо

Російські війська накопичуються на кордоні, ймовірно, для поповнення втрат на Куп'янському та Вовчанському фронтах, де українські війська успішно стримують інтенсивні російські атаки.

Готуємось до подальшої активності ворога: Зеленський заслухав доповіді Головкома, начальника Генштабу та міністра оборони29.05.24, 20:35

Популярні

Новини по темі

Група Нафтогаз на 10% збільшила видобуток газу

 • 61134 переглядiв

ЄС надав Україні 3 нові машини для розмінування

 • 20753 переглядiв

В Ісландії почалось нове виверження вулкана

 • 18958 переглядiв