kerivnyk-tspd-pro-shakhed-v-bilorusi-rosiiany-namahaiutsia-zdiisnyty-provokatsiiu-bilia-mozyrskoho-npz

Керівник ЦПД про "шахед" в білорусі: росіяни намагаються здійснити провокацію біля Мозирського НПЗ

 • 28435 переглядiв

Росіяни намагаються здійснити провокацію біля Мозирського НПЗ в білорусі, щоб звинуватити Україну і вимагати дій від самопроголошеного президента рб олександра лукашенка.

Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації РНБО України Андрій Коваленко, передає УНН.

Щодо російського шахеда в білорусі. Росіяни намагаються здійснити провокацію біля Мозирського НПЗ, щоб звинуватити Україну і вимагати дій від лукашенка. Російський дрон цього ранку вибухнув неподалік Мозиря, в Калинковичах

- написав Коваленко.

Доповнення

Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко визнав, що до країни залітали безпілотники з рф. Він також наголосив, що його країна збиває будь-які БПЛА. В білорусі не дивляться, чи це російська, чи українська техніка.

Раніше УНН писав, що президент білорусі олександр лукашенко розповів, як під час польоту його вертоліт опинився поруч з безпілотниками. Лукашенко припустив, що дрони летіли низько, щоб уникнути виявлення українськими електронними засобами.

Нагадаємо

3 жовтня кілька російських безпілотників "Шахед" залетіли на територію білорусі під час атаки на Україну. В той таки час над білоруссю зафіксували вертоліт з лукашенком, що летів у південному напрямку. 

Популярні

Новини по темі

Винищувач F18 розбився в Іспанії, пілот загинув

 • 11087 переглядiв