keit-middlton-vpershe-ziavylasia-na-publitsi-pislia-khimioterapii

Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці після хіміотерапії

 • 11435 переглядiв

Кейт Міддлтон  вперше вийшла на публіку після того, завершила курс хімієтерапії. Вона приєдналась до чоловіка, який зустрівся з батьками, чиї діти загинули внаслідок нападу з ножем у липні. Про це пише BBC, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що Кейт несподівано вирішила приєднатися до чоловіка під час візиту в Саутпорт. Там вони провели приватну зустріч з трьома сім'ями, які втратили дітей, внаслідок нападу з ножем на дитячий танцювальний клуб. 

Джерела з королівського оточення вказують, що вона вирішила приєднатися до принца Вільяма, щоб показати свою "підтримку, емпатію і співчуття місцевій громаді". Це був перший офіційний вихід принцеси на публіку після завершення курсу хімієтерапії.

Принцеса Уельська заявила, що завершила курс хімієтерапії, але шлях до одужання "ще довгий"09.09.24, 19:19

Крім того, вони поспілкувалися з рятувальниками, медиками, правоохоронцями, які допомагали на місці нападу, та з вчителькою танців, яка була присутня під час нападу.

У виданні додають, що захід мав бути приватним, втім, Кейт також виступила  публічно. Подружжя також зробило пожертву через свій благодійний фонд для збору коштів для фізичної та психологічної допомоги співробітникам поліції і швидкої допомоги, які постраждали під час нападу і заворушень, що виникнули опісля. 

Нагадаємо

У вересні стало відомо, що принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше повернулася до роботи після завершення лікування від раку. Вона зустрілася з командою Центру раннього розвитку дитини у Віндзорському замку для обговорення свого проєкту.

Популярні

Новини по темі