izrayil-skorochuye-postachannya-paliva-do-sektoru-gaza

Ізраїль скорочує постачання палива до сектору Газа

 • 8760 переглядiв

Повідомляється, що Нетаньяху наказав військовим скоротити поставки палива до сектору Газа вдвічі у відповідь на ракетні удари з прибережної смуги, посиливши напруженість уздовж південного кордону Ізраїлю.

Прем'єр також доручив своїм співробітникам підготувати плани будівництва нового району в поселенні на Західному березі недалеко від того місця, де минулого тижня в результаті вибуху загинула ізраїльська дівчина.

Ізраїль заявив, що вибух був палестинської атакою.

Нетаньяху наказав, щоб заходи в секторі Газа вступили в силу негайно і до подальшого повідомлення. Очікується, що скорочення посилить і без того жахливий потік електроенергії до збіднілої прибережної смуги.

Нагадаємо, палестинські радикали з сектора Газа випустили три ракети по Ізраїлю, дві з яких були перехоплені системою ППО.

Винищувачі армії Ізраїлю завдали удару в Сирії для попередження атаки іранських безпілотників по ізраїльських цілях.

Потім ВПС Ізраїлю завдали удару по військовій базі руху ХАМАС в секторі Газа у відповідь на вчинений раніше палестинськими радикалами обстріл ізраїльської території.

Згодом стало відомо, що сили Ізраїлю завдали за допомогою безпілотників удари по позиціях радикального угруповання Народний фронт звільнення Палестини - Головне командування (НФОП-ГК) в Лівані.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль скорочує постачання палива до сектору Газа

     • 8760 переглядiв

    У Львові дівчина-підліток впала з балкону

     • 15076 переглядiв

    Найбільше керівних посад у комітетах Ради отримав "Голос"

     • 16816 переглядiв