ukenru
holova-natspolitsii-ukrainy-pidpysav-memorandum-pro-spivpratsiu-z-heneralnymy-inspektoramy-ssha

Голова Нацполіції України підписав меморандум про співпрацю з генеральними інспекторами США

 • 29501 переглядiв

Голова Національної поліції України підписав угоди про співпрацю з американськими відомствами для посилення боротьби з шахрайством, корупцією та незаконною діяльністю, пов'язаною з американською безпековою допомогою, що надається Україні.

Голова Національної поліції України Іван Вигівський підписав Меморандум про співробітництво з генеральними інспекторами США. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції, передає УНН.

Деталі

Так, Україна підписала меморандуми про співробітництво з Офісом генерального інспектора Агентства США з міжнародного розвитку та Офісом генерального інспектора Міністерства оборони США. 

Окрім Нацполіції, такі договори підписані між компетентними органами України – САП та ДБР.

Вкрай важливим для нас є те, щоб надана нашими партнерами Україні, в тому числі Національній поліції, допомога використовувалась належним чином і за призначенням. Ми готові до співробітництва у сфері боротьби з шахрайством, корупцією або будь-якою іншою незаконною діяльністю чи порушенням, що впливає на безпекову та зовнішню допомогу, яка надається Україні Сполученими Штатами Америки

 ­- підкреслив Іван Вигівський.

Меморандуми посилять співпрацю у сфері протидії шахрайству, корупції та будь-якій іншій незаконній діяльності.

Зауважень не було: представники України та США провели першу спільну інспекцію зброї, наданої американцями20.01.24, 17:56 • [views_0]

Доповнення

Зазначається, що зустріч відбулась в Офісі Генерального прокурора під головуванням Андрія Костіна з делегацією Генеральних інспекторів США: Робертом Сторчем від Міністерства оборони, виконуючою обовʼязки Діаною Шоу від Держдепартаменту, Полом Мартіном від Агентства з міжнародного розвитку (USAID) та іншими делегатами.

Нагадаємо

До Києва прибули керівники Офісів генеральних інспекторів міністерства оборони США, Державного департаменту та Агентства з міжнародного розвитку (USAID)