estoniia-peredala-ukrainskym-pravookhorontsiam-ponad-try-desiatky-avto

Естонія передала українським правоохоронцям понад три десятки авто

 • 23155 переглядiв

Естонія передала 31 автомобіль, зокрема 16 Skoda Octavia та 15 Volkswagen Tiguan, для українських правоохоронців в прикордонних районах Чернігівської та Житомирської областей.

У неділю, 16 червня, Департамент поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки передав українським правоохоронцям 31 автомобіль. Про це пише УНН з посиланням на МВС. 

Деталі 

Генеральний директор Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонії Егерт Белічев особисто керував одним з авто під час їх переїзду до кордону України. За його словами, всі поліцейські Естонії, які долучились до цієї акції - перевозили авто у вільний від служби час, але охочих було навіть більше, аніж потрібно.

В Естонії ми сприймаємо українців не просто як наших друзів, а навіть більше, як частину своєї родини. І ми будемо продовжувати нашу співпрацю, адже в такі важкі часи кожна частинка допомоги може відіграти свою роль.

– зазначив Егерт Белічев.

У Нацполіції додали, що 16 автомобілів Skoda Octavia та 15 Volkswagen Tiguan на яких працювали правоохоронці Естонії, вже сьогодні відправились працювати у прикордонних регіонах - в Чернігівській та Житомирській областях.

Доповнення

Голова Національної поліції України Іван Вигівський розповів, що від початку повномасштабної навали ворог знищив 304 автівки поліції, та ще 1 228 авто були захоплені ворогом на тимчасово окупованих територіях.

За нашу щоденну роботу ворог полює на поліцейських, бомбить і нищить наші підрозділи та автомобілі. (...) Саме тому в цей важкий момент для нас цінна та важлива підтримка партнерів

- наголосив Вигівський

Нагадаємо

Взимку президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, передала українським правоохоронцям 50 автомобілів Toyota 4x4 Prado. 

Популярні

Новини по темі

Німеччина не позбавлятиме біженців з України соцдопомоги

 • 20719 переглядiв

У Франції стався напад з ножем, п'ятеро поранених

 • 16653 переглядiв

Збірна України пропустила від Румунії, гол забив Станчу

 • 14576 переглядiв