enerhetychni-obiekty-ne-poshkodzheni-cherez-nichnu-ataku-voroh-obstriliav-shakhtu-na-donechchyni-minenerho

Енергетичні об’єкти не пошкоджені через нічну атаку, ворог обстріляв шахту на Донеччині – Міненерго

 • 30132 переглядiв

Ворожий обстріл пошкодив шахту в Донецькій області, але енергетичні об'єкти залишилися неушкодженими під час нічного обстрілу.

 Внаслідок нічної ворожої атаки енергетичні об’єкти пошкоджені не були. Російські військові обстріляли шахту в Донецькій області. Про це у четвер повідомили в Міненерго, передає УНН.

 За даними Міненерго, нічна масована ворожа атака не призвела до пошкоджень енергетичних об’єктів. Однак через бойові дії, що велися протягом доби, є нові знеструмлення у прифронтових Харківській, Донецькій, Херсонській областях.

На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу території однієї з шахт загорілися споруди. У цей момент шахтарів під землею не було, три працівники охорони промислового майданчика перебували у сховищі

- йдеться у повідомленні Міненерго.

Також, як повідомляється, у Донецькій області під час бойових дій вимикалась повітряна лінія оператора системи розподілу. Це призвело до зниження навантаження на генеруючому об’єкті.

Укренерго: найбільший обсяг відключень очікується з 17:00 до 23 години, планується імпорт електрики з 5 країн27.06.24, 10:14

Популярні

Новини по темі