drony-sbu-vlashtuvaly-feierverk-u-rf-na-chest-peremohy-usyka-palalo-na-viiskovomu-aerodromi-kushchevska-ta-slovianskomu-npz

Дрони СБУ влаштували феєрверк у рф на честь перемоги Усика: палало на військовому аеродромі "Кущевська" та Слов’янському НПЗ - джерела

 • 26861 переглядiв

Цієї ночі перемогу боксера Олександра Усика святкувала не тільки вся Україна, але й військовий аеродром "Кущевська" та Слов’янський НПЗ у Краснодарському краї рф. За даними джерел УНН, спонсором святкового феєрверка стали дрони СБУ.

По аеродрому СБУ відпрацювали спільно із Силами безпілотних систем ЗСУ. Росіяни в соцмережах вночі скаржилися на серію вибухів, пожежу, а один навіть поплакався:"взорвалі кущовку нашу". На цьому летовищі знаходилися десятки різних літаків, які атакують українські позиції на фронті: Су-34, Су-25, Су-27, МіГ-29.

Також СБУ самостійно провело атаку по Слов’янському НПЗ. Керівництво підприємства заявило, що після кількох гучних прильотів завод зупинив свою роботу і вони зараз оцінюють збитки.

Це вже друга атака дронів СБУ на військовий аеродром "Кущевська" та Слов’янський НПЗ за останні три тижні. Тоді на аеродромі було уражено кілька літаків, а на НПЗ влучили у ректифікаційну та атмосферну колони.

Наслідки нічної атаки дронів: НПЗ у краснодарському краї рф призупинив роботу19.05.24, 11:50

Популярні

Новини по темі

Волошин: ворог не полишає спроб штурмувати Часів Яр

 • 26253 переглядiв