donechchyna-za-mynulu-dobu-zaznala-1870-vorozhykh-obstriliv-poraneno-try-liudyny

Донеччина за минулу добу зазнала 1870 ворожих обстрілів: поранено три людини

 • 18745 переглядiв

За минулу добу Донецька область зазнала 1870 ворожих обстрілів, влучання зафіксовано у 9 населених пунктах, внаслідок чого 3 мирних мешканців отримали поранення .

Протягом доби Донеччина зазнала 1870 ворожих обстрілів, влучання зафіксовані в 9 населених пунктах. Поранено трьох мирних мешканців. Про це повідомляє поліція Донецької області, пише УНН.

Влучання зафіксовані в 9 населених пунктах: містах Гірник, Залізне, Красногорівка, Курахове, селищах Гостре, Петрівка, селах Зоря, Рай-Олександрівка, Стара Миколаївка,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Пошкоджено 31 цивільний об’єкт - 23 житлових будинки, адмінбудівлі, автомобілі, ЛЕП, газопровід.

Внаслідок артилерійських обстрілів двоє людей у Красногорівці отримали поранення, одна - у Петрівці.Три керовані авіабомби "КАБ-250" росія скинула на Стару Миколаївку. Били й з артилерії. Пошкоджено 16 приватних будинків, автомобілі, ЛЕП, газопровід.З РСЗВ "Ураган" армія рф накрила Рай-Олександрівку – пошкодила приватну оселю, автомобіль.

Крім того, в ніч на 9 травня російські війська атакували Лиман – тип озброєння встановлюється. За попередніми даними, люди не постраждали. Руйнувань зазнали 3 багатоквартирні та 19 приватних будинків, об’єкти соціальної інфраструктури, автомобілі, газопровід.

Нагадаємо

У звіті інституту вивчення війни (ISW) йдеться, що головною військовою метою росії на 2024 рік залишається повне захоплення Донецької та Луганської областей України, з планами розпочати наступальну операцію влітку 2024 року та потенційними спробами захопити Запорізьку, Харківську та Сумську області.

Популярні

Новини по темі

Є пілоти, які завершують навчання на F-16 - Євлаш

 • 17837 переглядiв

Парламент звільнив віцепрем'єра Кубракова - нардеп

 • 17649 переглядiв