dlia-kharkivshchyny-sprostyly-protseduru-dlia-budivnytstva-artezianskykh-sverdlovyn-u-likarniakh-shmyhal

Для Харківщини спростили процедуру для будівництва артезіанських свердловин у лікарнях - Шмигаль

 • 29589 переглядiв

Уряд спростив бюрократичні процедури будівництва артезіанських свердловин у медичних закладах Харківської області для забезпечення лікарень водою.

Кабінет міністрів ухвалив постанову, якою спростив для Харківської області бюрократичні процедури щодо будівництва артезіанських свердловин у медичних закладах. Про це під час засідання уряду заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає УНН.

Деталі

"Уряд спростив для Харківської області бюрократичні процедури щодо будівництва артезіанських свердловин у медзакладах. Буде діяти спрощена дозвільна процедура, а терміни виконання робіт максимально пришвидшаться. Таким чином усі лікарні забезпечимо водою", - зазначив Шмигаль у Telegram.

Він додав, що така процедура вже діє у південних областях.

"Це лише частина комплексних заходів із підготовки регіону до зими, які здійснює уряд та місцева влада", - додав Шмигаль.

Нагадаємо

Завдяки сонячній генерації та виходу з ремонту двох енергоблоків АЕС вже кілька днів планові відключення споживачів не застосовуються. Однак, ситуація може змінитися, якщо в системі знову буде зафіксований значний дефіцит.

Популярні

Новини по темі