demchenko-na-shchastia-blokuvannia-rukhu-dlia-vantazhnykh-transportnykh-zasobiv-ne-zdiisniuietsia-na-zhodnomu-z-napriamkiv

Демченко: блокування руху для вантажівок на кордоні з Польщею не здійснюється на жодному з напрямків

 • 27902 переглядiв

На українсько-польському кордоні немає блокування руху вантажівок в обох напрямках, і перетин кордону вантажівками відбувається інтенсивно, причому черги зменшуються в останні дні.

На україно-польському кордоні блокування руху для вантажних транспортних засобів не здійснюється на жодному з напрямків. Перетин кордону вантажівками здійснюється інтенсивно. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Деталі

На щастя, блокування руху для вантажних транспортних засобів не здійснюється на жодному з напрямків. І ми фактично бачимо, що за останні дні навіть черги вантажівок, які були на території Польщі, вони зменшуються. Всі напрямки їдуть, в них оформлюються вантажні транспортні засоби відповідно до пропускної спроможності як в бік України, так і на виїзд. На виїзд з України діє єЧерга і в ній на окремих напрямках ми бачимо зменшення черг. Рух пішов, він залишається інтенсивним і це приємно

- сказав Демченко.

Нагадаємо

Наприкінці квітня рух вантажівок відновлено у пункті пропуску "Рава-Руська - Гребенне" на польсько-українському кордоні, за винятком вантажівок, що перевозять зернові культури, яким заборонено в'їзд до Польщі.

Популярні

Новини по темі

Ягоди та їхня користь для здоров'я

 • 24539 переглядiв