cherez-ataku-rf-na-kharkiv-zghorilo-50-000-knyh-zelenskyi-pokazav-naslidky

Через атаку рф на Харків згоріло 50 000 книг: Зеленський показав наслідки

 • 19014 переглядiв

Російський напад на Харківську область вбив і поранив людей, зруйнував друкарню і спалив 50 000 книг, продемонструвавши війну росії проти людяності і нормального життя.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок російського удару по Харкову 23 травня зруйновано друкарню і згоріли 50 000 книг, пише УНН.

Вчорашній удар росії по Харківській області, унаслідок якого загинули й були поранені люди, зруйнована друкарня і спалено 50 000 книг, демонструє, що росія воює з людяністю і всіма аспектами нормального життя

- написав Зеленський у соцмережах.

Президент вказав, що "російські терористи вбивають дорослих і дітей, руйнують міста й села, залишаючи випалені плями там, де колись було нормальне життя".

"Російський терор має програти. І для цього потрібно лише одне – рішучість світових лідерів. Достатня рішучість. Достатня протиповітряна оборона українських міст і громад, достатні далекобійні можливості наших воїнів, достатньо сміливі політичні рішення. Ми вдячні кожному, хто з Україною!" - підкреслив Зеленський.

Зеленський відреагував на удар рф по Харкову та області: закликав до більшої рішучості лідерів світу для захисту від терору23.05.24, 12:46

Популярні

Новини по темі

50 засуджених, які захотіли мобілізуватися, уже звільнив суд

 • 94891 переглядiв

В росії заявили про нібито збиття вночі трьох ATACMS над Кримом

 • 69910 переглядiв

Київська кільцева електричка змінює графік руху: деталі

 • 29984 переглядiв