buly-zalucheni-vsi-resursy-shchob-ne-dopustyty-yadernoi-katastrofy-cherez-ahresiiu-rf-prezydent-ispanii

Були залучені всі ресурси, щоб не допустити ядерної катастрофи через агресію рф - президент Іспанії

 • 28206 переглядiв

Президент Іспанії Педро Санчес заявив, що були залучені всі ресурси, щоб не допустити ядерної катастрофи через російську війну.  Про це він сказав під час першого пленарного засідання Глобального саміту миру, передає УНН.

Деталі 

Президент Іспанії заявив, що іспанці захоплюються мужністю українського народу.  Та чітко зазначив, що путін – агресор, а жертвою є український народ. 

Іспанія і надалі буде підтримувати Україна… Ми вже чули тут про глобальні наслідки цього конфлікту. Про гуманітарну кризу, про злам ланцюжків продовольчої безпеки і про страх ядерної катастрофи. Я сподіваюся що цього ніколи не буде. Були залучені всі ресурси, щоб не допустити цього

- заявив Педро Санчес.

Також він наголосив, що якщо допустити анексію тимчасово окупованих територій на цьому все не зупиниться. "Нам треба вибудувати цей консенсус із залученням всіх учасників, включаючи рф, щоб Україна отримала той мир, на який заслуговує", – резюмував президент Санчес.

В "Енергоатомі" попередили про ризик "аварії на кшталт Фукусіми" на ЗАЕС, якщо у генераторів закінчиться паливо14.06.24, 16:14

Популярні

Новини по темі

Литва передала Україні партію БТР M113

 • 23828 переглядiв