armiia-rf-za-dobu-atakuvala-dvi-hromady-chernihivshchyny-prolunalo-17-vybukhiv

Армія рф за добу атакувала дві громади Чернігівщини: пролунало 17 вибухів

 • 14514 переглядiв

Російські війська минулої доби атакували дві громади Чернігівської області з артилерії, мінометів та дронами, зафіксовано 17 вибухів, повідомили у неділю у Північному регіональному представництві ДПСУ у Facebook, пише УНН.

"Росіяни протягом доби обстріляли дві прикордонні громади Чернігівщини. Вогонь вели зі ствольної артилерії, мінометів та скидали вибухівку з безпілотників", - повідомили у Північному регіональному представництві ДПСУ і перечислили:

  • Семенівська громада:- 3 вибухи (приходи, ймовірно з міномета 120 мм) та ще 2 вибухи (приходи, ймовірно ствольна артилерія) в районі н.п. Янжулівка; - 2 вибухи (приходи, ймовірно ствольна артилерія 152 мм) на напрямку н. п. Михайлове; - 6 вибухів (приходів, ймовірно ствольна артилерія 122) на напрямку н. п. Мхи.
  • Сновська громада: - 3 вибухи (приходи, ймовірно FPV -дрон) в районі н.п. Клюси; - 2 вибухи (приходи, ймовірно з міномета 120 мм) в районі н.п. Хрінівка; - 1 вибух (прихід, ймовірно скид вибухового пристрою з БпЛА) в районі н.п. Містки.

Інформація про загиблих осіб, внаслідок обстрілів серед місцевого населення, не зафіксована.

рф обстріляла 7 громад Сумщини: 55 вибухів за ніч та ранок29.09.24, 10:25

Популярні

Новини по темі

Звільнили комбрига 72 ОМБр, яка захищає Вугледар: що відомо

 • 29696 переглядiв

У бєлгородській області рф дрон атакував НПЗ - росЗМІ

 • 12920 переглядiв