armiia-oborony-izrailiu-zaiavyla-pro-likvidatsiiu-shche-odnoho-posadovtsia-khezbolly

Армія оборони Ізраїлю заявила про ліквідацію ще одного посадовця "Хезболли"

 • 13278 переглядiв

У неділю, 29 вересня, ЦАХАЛ повідомив про ліквідацію командира підрозділу превентивної безпеки "Хезболли" і члена центральної ради терористичного угрупування Набіля Каука. Про це УНН повідомляє із посиланням на заяву армії оборони Ізраїлю.

Пресслужба ЦАХАЛу повідомляє, що вчора (в суботу) винищувачі ВПС Ізраїлю під керівництвом розвідувального управління ЦАХАЛу завдали удару і ліквідували терориста Набіля Каука, командира підрозділу превентивної безпеки "Хезболли" і члена Центральної ради терористичної організації

- йдеться у заяві ЦАХАЛ.

Зазначається, що Каук був близьким до вищого керівництва "Хезболли" і безпосередньо брав участь у терористичних атаках проти Ізраїлю і її громадян, зокрема й останніми днями.

Каук приєднався до "Хезболли" в 1980-х роках. У минулому він обіймав посади заступника командувача південного регіону в складі оперативної ради, командувача південного регіону і заступника командувача оперативної ради.

Доповнення 

 За минулу добу армія оборони Ізраїлю завдала ударів по сотнях терористичних цілей "Хезболли" по всьому Лівану. 

Як повідомили в Армії оборони Ізраїлю, 27 вересня 2024 року лідер терористичної організації "Хезболла" та один з її засновників Хасан Насралла був ліквідований силами ЦАХАЛу разом з Алі Каркі, командувачем Південного фронту "Хезболли", та іншими командирами "Хезболли".

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі вже 14 постраждалих через атаку рф

 • 14841 переглядiв

Повені та зсуви у Непалі забрали життя щонайменше 100 людей

 • 13655 переглядiв