росія атакувала Україну за тиждень майже 900 авіабомбами, понад 300 "шахедами"  та більш ніж 40 ракетами - Зеленський

росія атакувала Україну за тиждень майже 900 авіабомбами, понад 300 "шахедами" та більш ніж 40 ракетами - Зеленський

Київ  •  УНН

29 вересня 2024, 09:28  •  14595 перегляди

Read in English

Зеленський повідомив про масштабні атаки рф: майже 900 авіабомб, більше ніж 300 дронів і понад 40 ракет за тиждень. У Запоріжжі внаслідок авіаудару постраждали 13 людей, пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру.

Російські війська за один цей тиждень атакували Україну майже 900 авіаційними бомбами, більш ніж 300 "шахедами" і понад 40 ракетами. Наразі триває розбір завалів на місці ворожого удару по Запоріжжю, внаслідок якого отримали поранення 13 людей. Про це у неділю повідомив Президент Володимир Зеленський, передає УНН.

Російський удар по Запоріжжю сьогодні – авіабомби. Пошкоджені звичайні житлові будинки, в одному з них зруйнований під’їзд. Також є пошкодження міської інфраструктури, залізниці.  Загалом були поранені 13 людей, двох вдалося врятувати з-під завалів. Я дякую всім службам, які оперативно відреагували й надали необхідну допомогу людям. Зараз ще триває розбір завалі

- написав Зеленський у Telegram.

За його словами, загалом тільки за один цей тиждень російська армія застосувала майже 900 авіаційних бомб, більш ніж 300 "шахедів" і понад 40 ракет.

"Цей російський терор не знає пауз, і його можна зупинити тільки єдністю світу – єдністю в підтримці України та єдністю в тиску на росію за війну", - додав Президент.