Зеленський про надійний мир і тривалу безпеку для України: "це можливо виключно на основі міжнародного права, без торгівлі суверенітетом чи територіями"

Зеленський про надійний мир і тривалу безпеку для України: "це можливо виключно на основі міжнародного права, без торгівлі суверенітетом чи територіями"

Київ  •  УНН

5 жовтня 2024, 17:51  •  12724 перегляди

Read in English

Президент Зеленський заявив, що надійний мир для України можливий лише на основі міжнародного права, без торгівлі суверенітетом чи територіями.

Президент Володимир Зеленський назвав завданням гарантувати Україні надійний мир і тривалу безпеку, зауваживши, що це можливо виключно на основі міжнародного права і без будь-якої торгівлі суверенітетом чи територіями. Про це Глава держави заявив у вечірньому зверненні, пише УНН.  

Деталі

"Наше завдання – гарантувати Україні надійний мир і тривалу безпеку. Це можливо виключно на основі міжнародного права і без будь-якої торгівлі суверенітетом чи територіями. Саме так, як передбачено Формулою миру. Україні потрібен мир – справжній, справедливий, – гарантований захист від війни. Це можливо тільки на сильних позиціях. І тільки тоді, коли і наш народ, і наші партнери дійсно обʼєднані. Саме для цього працюємо. Дякую всім, хто допомагає і хто готовий так само, як і ми, зробити наступний тиждень багато в чому історичним", - зазначив Президент.

Зеленський перед "Рамштайном": воїни демонструють, що можуть при достатній далекобійності, переконуватимемо партнерів, що тільки наших дронів недостатньо5 жовтня 2024, 17:29 • 13208 переглядiв