Зеленський отримав доповідь Сирського: просування на курщині та понад 100 полонених російських військових

Зеленський отримав доповідь Сирського: просування на курщині та понад 100 полонених російських військових

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 10:35  •  26442 перегляди

Read in English

Головком доповів про ситуацію на фронті. На курщині просунулися на 1-2 км, взявши понад 100 російських військових у полон. Зеленський доручив підсилити східний напрямок.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олекандра Сирського, згідно з якою на курщині є просування на 1-2 км з початку доби і вже понад 100 полонених російських військових, також Глава держави доручив підсилити східний напрямок, пише УНН.

Деталі

"Ранкова доповідь Головкома Олександра Сирського щодо ситуації на всіх основних напрямках, особливо Торецькому та Покровському, а також щодо операції в Курській області", - повідомив Зеленський у соцмережах.

ЗІ слів Президента, "на жодну секунду не забуваємо про наш схід". "Доручив Головкому підсилити напрямок із пакетів, що постачаються зараз партнерами", - зазначив Глава держави.

"У Курській області просуваємося далі. Від одного до двох кілометрів на різних ділянках від початку доби. І ще понад 100 полонених російських військових за цей же період. Я вдячний усім причетним. Це пришвидшить повернення додому наших хлопців і дівчат", - написав Зеленський.

Генштаб: на фронті за добу 134 бої, найбільше - на Покровському напрямку14 серпня 2024, 05:46 • 24261 перегляд