Xpeng і Volkswagen створюють проект розробки нової архітектури електромобіля

Xpeng і Volkswagen створюють проект розробки нової архітектури електромобіля

Київ  •  УНН

22 липня 2024, 06:55  •  12194 перегляди

Read in English

Китайський Xpeng і німецький Volkswagen об'єднуються для розробки нової архітектури електромобілів. Проєкт передбачає створення спільних майстерень у Гуанчжоу і Хефеї для роботи інженерів обох компаній.

Китайський виробник електромобілів Xpeng об'єднався з німецьким автовиробником Volkswagen AG для розробки нової архітектури для електромобілів. Пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Китайський виробник електромобілів Xpeng у партнерстві з німецьким автовиробником Volkswagen AG створюють нову проєктну групу, щоб прискорити процес розробки нової архітектури електромобіля (EV).

Компанії Tesla дозволили розширити завод у Німеччині5 липня 2024, 14:26 • 14953 перегляди

Повідомляється, що в рамках проєкту передбачено майстерні, розташовані в китайських містах Гуанчжоу і Хефей, які також являтимуть собою склади для спільної роботи інженерів обох сторін.

В основі ідеї співпраці на найближчі роки: виробництво спільно розробленої архітектури, яка являє собою конфігурацію електронних компонентів і модулів в автомобілі.

Довідково

Xpeng і Volkswagen уклали партнерство минулого року, коли Volkswagen купив 4,99% Xpeng приблизно за 700 мільйонів доларів і планує до 2026 року спільно запустити дві моделі електромобілів під брендом Volkswagen.

Volvo відкликає 72 тисячі нових електрокарів8 червня 2024, 23:35 • 27378 переглядiв