Випустив не менше 14 куль: на Харківщині затримали підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства

Випустив не менше 14 куль: на Харківщині затримали підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 18:39  •  14321 перегляди

Read in English

У Пісочині чоловік застрелив двох знайомих під час конфлікту, випустивши не менше 14 куль. Підозрюваному 57 років, йому загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

На Харківщині поліція затримала підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства. За даними правоохоронців, під час конфлікту зловмисник випустив не менше 14 куль у бік своїх опонентів. Чоловіку загрожує до 15 років тюремного ув’язнення або довічне позбавлення волі, передає УНН із посиланням на поліцію Харківської області.

Деталі

За даними правоохоронців, вранці 4 серпня до поліції надійшло повідомлення про виявлення у гаражі тіл двох мешканців селища Пісочин 63 і 58 років з вогнепальними пораненнями. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 57-річний знайомий померлих.

В Одесі судитимуть двох молодиків за вбивство 16-річного підлітка2 серпня 2024, 12:57 • 12621 перегляд

Напередодні ввечері чоловіки зустрілися у гаражному кооперативі та влаштували застілля, під час якого у них виникла сварка. Розлючений підозрюваний схопив автоматичну зброю, розстріляв своїх товаришів та втік. Близько доби нападник переховувався у сусідньому селі у свого знайомого.

5 липня правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.