Вилучили наркотиків на 4 млн гривень: у Києві викрили чотирьох торговців кокаїном

Вилучили наркотиків на 4 млн гривень: у Києві викрили чотирьох торговців кокаїном

Київ  •  УНН

26 червня 2024, 12:59  •  20062 перегляди

Read in English

У Києві викрили чотирьох шахраїв, які продавали кокаїн на суму близько 4 мільйонів гривень. В ході обшуків і оперативних закупівель було вилучено понад півкілограма кокаїну, інструменти для упаковки і боєприпаси.

У Київ викрили чотирьох шахраїв, які торгували кокаїном. У 4 фігурантів вилучено наркотиків орієнтовно на 4 млн гривень. Про це пише УНН з посиланням на Київську міську прокуратуру. 

Деталі 

Слідчі встановили, що підозрювані збували товар роздрібними та оптовими партіями з рук в руки на території Києва.

В ході слідства було проведено 5 оперативних закупок та низку обшуків. Під час обшуків вилучено понад пів кілограма кокаїну, прилади та засоби для фасування, зважування, чорнові  записи.

Вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить понад 4 млн гривень.

У прокуратурі додали, що двоє підозрюваних пересувались на елітних автомобілях. Один з них, намагаючись уникнути затримання, втікав від поліції на автомобілі MERCEDESBENZ моделі GLA 250, влаштував кілька ДТП та пошкодив автомобіль поліції та ще кілька машин.

У чоловіка окрім наркотиків вилучено корпус гранати "РГН" та підривач типу УДЗ (нового зразку). Чоловіку також повідомлено про підозру за фактом зберігання боєприпасів (ч. 1 ст. 263 КК України).

Трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, одну з них – цілодобовий домашній арешт. Санкція статей передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

- резюмували в прокуратурі.

Нагадаємо

Правоохоронці викрили у Львові масштабну кримінальну спільноту, яка утримувала місця розпусти та займалась сутенерством на території всієї Львівської області. За місяць вони заробляли понад 16 мільйонів гривень.