В ОП зустрілися з новопризначеним послом Республіки Індія: обговорили підготовку до другого Саміту миру

В ОП зустрілися з новопризначеним послом Республіки Індія: обговорили підготовку до другого Саміту миру

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 12:16  •  35879 перегляди

Read in English

Заступник керівника ОП Ігор Жовква зустрівся з новим послом Індії Раві Шанкаром. Обговорили підготовку до другого Саміту миру, впровадження Формули миру та двосторонню співпрацю.

Заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква зустрівся з новопризначеним Послом Республіки Індія в Україні Раві Шанкаром.

Про це повідомили на сайті Офісу Президента, пише УНН.

Ігор Жовква, заступник голови Офісу Президента України, зустрівся з Раві Шанкаром, новопризначеним посолом Республіки Індія в Україні, щоб привітати його з початком дипломатичного терміну в Україні.

Під час зустрічі Жовква також висловив вдячність за участь Індії у першому Саміті миру. Обговорення торкнулося впровадження Формули миру та планування другого Саміту.Крім того, обговорення також зосередилося на аспектах двосторонньої співпраці: зокрема в гуманітарних, економічних, освітніх та культурних сферах.

Жовква та Шанкар домовилися про графік майбутніх високорівневих зустрічей, що підкреслює продовження тісної співпраці між країнами.

Нагадаємо

Раніше Індія оголосила, братиме участь у всіх важливих самітах, які просувають порядок денний глобального миру, безпеки та розвитку, прем'єр-міністр Індії.