Уточнено дані щодо удару рф по автівці "Госпітальєрів": одна парамедикиня загинула, інша - отримала поранення

Уточнено дані щодо удару рф по автівці "Госпітальєрів": одна парамедикиня загинула, інша - отримала поранення

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 16:55  •  22360 перегляди

Read in English

російські війська атакували FPV-дроном машину медбатальйону "Госпітальєри" у Білому Колодязі на Харківщині. Одна парамедикиня загинула, інша отримала поранення середнього ступеню.

На Харківщині у селищі Білий Колодязь росіяни атакували FPV-дроном машину медичного батальйону "Госпітальєри". Внаслідок атаки одна парамедикиня отримала поранення середнього ступеню, ще одна, на жаль, загинула. Про це повідомила нардеп Яна Зінкевич, передає УНН.

"Сьогодні на Харківщині росіяни скоїли черговий злочин. Було поцілено з fpv-дрона евакуаційну машину медиків-Госпітальєрів на Харківщині, яка прямувала на виконання задачі. 1 парамедикиня з пораненням середнього ступеню уже в госпіталі, їй надають оперативну допомогу. Обговорюємо питання транспортування пораненої до київського медичного закладу. Одна дівчина, на жаль, загинула. На щиті посестра Майк. Мулькевич Олександра Юріївна", - повідомила Зінкевич.

Зінкевич додала, що екіпаж із трьох дівчат мав відпрацювати сьогодні крайній день своєї ротації і завтра вже бути вдома зі своїми сім'ями.

Нагадаємо

Начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов повідомляв, що внаслідок атаки на машину "Госпітальєрів" FPV-дроном загинуло двоє медиків - чоловік та жінка.