Умєров представив План перемоги на засіданні G7 на рівні міністрів оборони

Умєров представив План перемоги на засіданні G7 на рівні міністрів оборони

Київ  •  УНН

19 жовтня 2024, 17:16  •  15065 перегляди

Read in English

Міністр оборони України Умєров взяв участь у засіданні G7 в Неаполі. Він представив План перемоги, закликав прискорити постачання допомоги та запропонував партнерам інвестувати в український ОПК.

Міністр оборони України Рустем Умєров взяв участь у засіданні G7 на рівні міністрів оборони в Неаполі, де поінформував про ситуацію на фронті та представив План перемоги Президента, передає УНН.

Деталі

Умєров наголосив, що "оборона зараз - найважливіший пріоритет і для нас, і для наших ключових партнерів. Уперше за 51 рік міністри оборони "Великої сімки" зібралися разом для обговорення безпеки у світі".

Говорили про розвиток оборонної промисловості України, Європи та світу. Запропонував партнерам інвестувати в наш ОПК. Відкриття виробництв в Україні пришвидшить постачання зброї та боєприпасів. Поінформував про ситуацію на фронті та представив План перемоги Президента. Закликав прискорити постачання обіцяної допомоги, що є критично важливим для захисту цивільних та наших військових. Також наголосив на необхідності активної участі союзників у навчанні наших бригад та укомплектуванні сучасною зброєю 

- сказав міністр оборони України.

Він наголосив, що автократії не бояться ескалації, тому рішення мають бути сміливими.

Умєров подякував міністру оборони Італії за запрошення України і наголосив - "це потужний сигнал для нас".

Також він подякував партнерам за підтримку України та наших військових, які сміливо протистоять російській агресії.

Умєров закликав фінські компанії інвестувати в українську оборонну промисловість2 жовтня 2024, 15:30 • 15909 переглядiв