Українська розвідка знову атакувала найбільші банки росії

Українська розвідка знову атакувала найбільші банки росії

Київ  •  УНН

14 вересня 2024, 15:16  •  21355 перегляди

Read in English

Кіберфахівці ГУР здійснили DDOS-атаку на російську банківську систему. Порушено роботу найбільших банків рф, включаючи "банк росія", "тінькофф Банк", "газ банк" та платіжну систему "сбп".

Кіберфахівці Головного управління розвідки здійснили чергову DDOS-атаку на російську банківську систему. Про це УНН пише з посиланням на джерела.

Деталі

Як повідомляється, в результаті операції порушено роботу найбільших банківських установ держави-агресора, які забезпечують діяльність окупаційних військ зс рф.

Зокрема під кіберудар потрапили "банк росія", "тінькофф банк", "газ банк" та платіжна система "сбп". Користувачі в багатьох регіонах рф скаржаться на заблоковану роботу онлайн-сервісів фінансових установ, неможливість скористатися особистим кабінетом, припинення роботи сайтів та мобільних додатків банків. Також клієнти банків не можуть здійснити онлайн-оплату за послуги.

Додамо

Зазначається, що кібератаки на фінсектор держави-агресора будуть продовжені та набиратимуть обертів.

Нагадаємо

Кіберфахівці ГУР МО України та BO Team атакували російський федеральний посвідчувальний центр "основаніє". Знищено терабайти даних та здобуто базу 1,5 млн електронних цифрових підписів.

ГУР "хакнуло" російське телебачення і показало правду війни – джерела22 серпня 2024, 07:33 • 17553 перегляди