Україна прагне поглибити відносини з Латинською Америкою - глава МЗС

Україна прагне поглибити відносини з Латинською Америкою - глава МЗС

Київ  •  УНН

16 жовтня 2024, 14:29  •  11338 перегляди

Read in English

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга провів розмову з очільником МЗС Парагваю. Він запросив Рубена Лескано на міністерську конференцію з людського виміру в Канаді, присвячену Формулі миру.

Голова МЗС Андрій Сибіга зідзвонився з міністром закордонних справ Парагваю Рубеном Раміресом Лескано. Очільник українського дипломатичного відомства запросив Лескано на міністерську конференцію з людського виміру в Канаді, яка буде присвячена Формулі миру, передає УНН

"Провів розмову з Рубеном Раміресом Лескано та подякував Парагваю за підтримку суверенітету, територіальної цілісності України та приєднання до комюніке Саміту миру.

Запросив свого колегу на міністерську конференцію з людського виміру в Канаді. Україна зацікавлена у поглибленні відносин з країнами Латинської Америки", – зазначив глава МЗС України.

Доповнення 

Міністерська конференції з людського виміру відбудеться в Канаді наприкінці жовтня. Вона буде присвячена четвертому пункту Формули миру – "Звільнення всіх ув’язнених і депортованих осіб".

Екс-міністри Латинської Америки пропонують усунути рф з Генасамблеї ООН26 вересня 2024, 02:48 • 73213 переглядiв