У США на військовій базі зазнав аварії літак: загинув пілот, є поранений

У США на військовій базі зазнав аварії літак: загинув пілот, є поранений

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 05:49  •  13290 перегляди

Read in English

На військовій базі в Алабамі розбився вертоліт AH-64 Apache. Унаслідок аварії загинув 46-річний льотчик-інструктор Деніел Мангер, а пілот-студент дістав поранення. Триває розслідування інциденту.

Унаслідок аварії гелікоптера на військовій базі в Алабамі, у США, у середу вдень загинув льотчик-інструктор, пілот-студент дістав поранення. Про це УНН повідомляє з посиланням на Associated Press.

Деталі

Як повідомляється, вертоліт AH-64 Apache розбився під час планової льотної підготовки на військовій базі Форт-Новосел, приблизно за 151 км на південь від Монтгомері, ідеться в заяві Центру передового досвіду армійської авіації США і Форт-Новосела.

Унаслідок аварії загинув льотчик-інструктор, а пораненого пілота-студента армії США доправили літаком до лікарні.

Коронер округу Дейл Джон Коулі впізнав загиблого пілота-інструктора як 46-річного Деніела Мангера, який був контрактником і звільнився з армії.

Військова влада не надала жодної інформації про обставини аварії. У заяві йдеться, що за фактом аварії триває розслідування.

AH-64 Apache - це літак із двома екіпажами.

Форт Новосел раніше був відомий як Форт Ракер. Це основний центр підготовки пілотів вертольотів.

Иран временно закрывает свое воздушное пространство для египетских гражданских самолетов8 серпня 2024, 04:44 • 31529 переглядiв