У рф стверджують про 7 "знищених" безпілотних катерів і 75 "збитих" дронів за ніч, 7 з них - у курській області

У рф стверджують про 7 "знищених" безпілотних катерів і 75 "збитих" дронів за ніч, 7 з них - у курській області

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 05:59  •  31118 перегляди

Read in English

російська влада повідомила про нібито збиті безпілотники та ракети в кількох областях рф та окупованому Криму. міноборони рф також заявило про знищення 7 безекіпажних катерів у Чорному морі.

У курській області рф влада повідомила про "збиті" ракети і дрони. міноборони рф стверджує про 75 "знищених" чи "перехоплених" дронів за ніч, а також 7 безекіпажних катерів у Чорному морі, пише УНН.

Деталі

мо рф відзвітувало, що в Чорному морі буцімто знищено 7 безекіпажних катерів, які прямували в напрямку Криму. 

Також мо рф стверджує, що їхня ППО нібито за ніч збила загалом 75 безпілотників - над бєлгородською (26), липецькою (19), курською (7), брянською (5), воронезькою (4) та орловською (1) областями рф, а також над Чорним морем (8) та тимчасово окупованим Кримом (5).

в.о. губернатора курської області олексій смірнов, своєю чергою, повідомив у телеграм-каналі, що у курській області минулої ночі були нібито збиті 4 ракети і 4 безпілотники.

Тим часом російські телеграм-канали, як зазначає телеграм-канал ASTRA, стверджують, що "військова колона зс рф розбита вночі поряд із селом жовтневе у рильському районі курської області". Підтверджень цієї інформації немає.

У липецькій області рф на тлі атаки дронів горить військовий аеродром: що відомо9 серпня 2024, 05:43 • 16459 переглядiв