У плані перемоги про переговори з росією не йдеться - Зеленський

У плані перемоги про переговори з росією не йдеться - Зеленський

Київ  •  УНН

24 вересня 2024, 17:24  •  27758 перегляди

Read in English

Президент України заявив, що план перемоги спрямований на зміцнення України та примушення РФ припинити війну. План складається з 5 пунктів і включає конкретні обсяги військової допомоги.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що план перемоги не передбачає переговори з росією. Його мета полягає в тому, щоб суттєво підсилити Україну й змусити рф припинити війну та розпочати переговори на більш справедливих засадах. Про це Зеленський заявив в інтерв’ю ABC News, передає УНН.

Деталі

Не йдеться (у Плані - ред.) про переговори з росією. Це міст до дипломатичного шляху, як зупинити війну. План перемоги полягає у зміцненні України, українського війська та українського народу. Лише з сильної позиції ми можемо тиснути, ми можемо підштовхнути путіна до зупинення війни, дипломатичним шляхом

 - сказав Зеленський.

За словами джерела видання з оточення українського президента, план складений з 5 пунктів, а в його основу закладені "конкретні цифри та обсяги" військової допомоги Україні, на додаток до певних дипломатичних та політичних кроків.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський перебуває з кількаденним офіційним візитом у США. І кульмінаційною подією цього візити має стати презентація таємничого плану, який вже встигли охрестити "Планом перемоги Зеленського". УНН розбирався що ж відомо про цей план і які саме пункти він може місити.