У передмісті Херсона росіяни атакували чоловіка в авто з дрона, знову вдарили по маршрутці

У передмісті Херсона росіяни атакували чоловіка в авто з дрона, знову вдарили по маршрутці

Київ  •  УНН

5 жовтня 2024, 16:17  •  8500 перегляди

Read in English

59-річний чоловік отримав травми від вибуху дрона в Антонівці. Окупанти знову атакували маршрутку №17 у передмісті Херсона, пошкоджено вікна, пасажири не постраждали.

59-річний чоловік отримав травми від ворожої атаки дроном в Антонівці, передмісті Херсона. Окупанти також знову атакували маршрутку у передмісті, пошкоджено вікна, пасажири не постраждали. Про це повідомили у Херсонській ОВА та голова Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram, пише УНН.

Деталі

"В Антонівці внаслідок скидання вибухівки з дрона постраждав 59-річний чоловік. В момент удару він знаходився в авто", - повідомили в ОВА.

Чоловіка, яка вказано шпиталізували до лікарні з вибуховою та черепно-мозковою травмами, контузією, а також уламковими пораненнями передпліччя та ніг.

Окрім того, за даними ОВА, зросла кількість постраждалих через скидання ворогом вибухівки з дрона у Дніпровському району. 60-річний чоловік дістав уламкове поранення плеча. Нині він - під наглядом лікарів.

Армія рф атакувала з дрона цивільних у Херсоні: троє поранених5 жовтня 2024, 11:09 • 15400 переглядiв

Голова Херсонської МВА Роман Мрочко також повідомив, що вкотре атакували маршрутку одного й того ж маршруту.

"Знову з безпілотника і знову 17-та маршрутка. Російські окупанти продовжують атакувати громадський транспорт у нашій громаді. Після 14.00 у передмісті (Херсона) поруч з автобусом росіяни скинули вибухівку з дрона. У салоні в цей момент було до 20 пасажирів. На щастя, люди і цього разу не постраждали. Знову пошкоджено вікна", - зазначив Мрочко у Telegram.

Атака російського дрона на Херсонщині: поранено жінку та водія "екстренки"5 жовтня 2024, 15:58 • 9174 перегляди