У Миколаєві сталась масштабна пожежа: горять автомобільні шини та трава

У Миколаєві сталась масштабна пожежа: горять автомобільні шини та трава

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 16:49  •  14757 перегляди

Read in English

У мікрорайоні Велика Корениха Миколаївської області спалахнула пожежа площею 4 га. Горять автомобільні шини та суха трава, на місці працюють рятувальники та комунальники.

У Миколаївській області сталась масштабна пожежа в мікрорайоні Велика Корениха. Попередньо горять автомобільні шини та суха трава. Про це заявили у ДСНС Миколаївської області, передає УНН.

Деталі

Інформація про пожежу надійшла до ДСНС о 18:29. Надзвичайники вже встановили, що площа займання складає близько 4 гектарів.

На місце направлено пожежно-рятувальні відділення 2, 3 й 19 державних пожежно-рятувальних частин, водовозку аварійно-рятувального загону спеціального призначення.  Встановлено, що горять автомобільні шини та суха трава орієнтовною площею 4 га

- резюмували в ДСНС. 

Доповнення

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич додає, що на місці інциденту працює 19 ДПРЧ та підрозділи з міста. Також допомогають технікою міські комунальники. 

Ситуація контрольована. Без паніки

- наголосив міський голова. 

У Харкові спалахнула масштабна пожежа: рятувальники повідомляють про займання на території підприємства5 серпня 2024, 14:51 • 14882 перегляди