У міськраді Чернігова відреагували на обшуки у кабінеті в.о. мера міста

У міськраді Чернігова відреагували на обшуки у кабінеті в.о. мера міста

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 15:22  •  14283 перегляди

Read in English

У Чернігівській міськраді відбулися обшуки в кабінеті в.о. мера та інших приміщеннях. В.о. мера Олександр Ломако вважає це політичним тиском та спробою паралізувати роботу міської ради.

У Чернігівській міськраді відреагували на слідчі дії у кабінеті в.о. мера Чернігова Олександра Ломака. Пише УНН із посиланням на офіційний Telegram-канал пресслужби Чернігівської міської ради.

Деталі

У міськраді нагадали, що 5 вересня з 10.30 до 16.30 в приміщенні Чернігівської міської ради відбувалися слідчі дії. В рамках слідчих дій було проведено обшук в кабінеті в.о міського голови Чернігова та в приміщеннях загального відділу міської ради.

У заяві наголошується, що представники міськоі ради надають всі необхідні документи, більшість з яких розміщені на офіційному веб-сайті міської ради.

Також у листі додається коментар в.о. мера Чернігова Олександра Ломака:

..вчергове здійснюють атаку на міську раду з метою паралізувати її роботу

- ідеться у коментарі в.о. мера Чернігова.

Посадовець вбачає в цьому обшуку "продовження політичного тиску". Він також зауважив, що "залякують рядових співробітників мерії".

"Традиційно, у вересні, починається політичний сезон. На жаль, у Чернігові він почався з обшуків і погроз зі сторони тих, хто має боротися проти ворога, а бореться проти власної країни", - ідеться у дописі.

Нагадаємо

У Чернігові проводяться обшуки в міськраді та інших установах через незаконне виділення землі під АЗС. Відкрито кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем.