У Києві виявили лося, що блукав вулицями міста: його повернули до дикої природи

У Києві виявили лося, що блукав вулицями міста: його повернули до дикої природи

Київ  •  УНН

18 вересня 2024, 14:12  •  10118 перегляди

Read in English

Патрульні поліцейські спільно з рятувальниками та іншими службами виявили лося, що блукав вулицями Києва. Тварині зробили заспокійливу ін'єкцію та успішно повернули до природного середовища.

Патрульні поліцейські спільно з рятувальниками та іншими службами виявили лося, що блукав вулицями Києва. Тварині зробили заспокійливу ін'єкцію та успішно повернули до дикої природи, повідомили у патрульній поліції столиці, пише УНН.

Деталі

"У Києві ми спільно з рятувальниками та колегами з інших підрозділів поліції повернули до дикої природи лісового мешканця", - розповіли патрульні у соцмережах.

"Зранку в мережі Інтернет ширилося відео, де вулицями столиці блукав лось. Патрульні спільно з рятувальниками, колегами з інших підрозділів поліції та представниками громадськості прибули на місце, де й виявили тварину", - зазначили у патрульній поліції.

Допоки зоозахисники приборкували величного мандрівника, як вказано, патрульні спільно з колегами обмежували рух транспортних засобів та перехожих.

"На щастя, тварині вдалося зробити заспокійливу ін'єкцію та вже через деякий час ми повернули її в дику природу", - вказали патрульні.

Двоє сумчан постраждали від укусів кажанів13 вересня 2024, 07:45 • 12491 перегляд