У Києві чоловік щосили вдарив пуделя ногою по голові, отримав підозру - поліція

У Києві чоловік щосили вдарив пуделя ногою по голові, отримав підозру - поліція

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 09:58  •  9423 перегляди

Read in English

У Києві чоловік сильно вдарив ногою по голові дружелюбного пуделя, який хотів до нього підбігти. 51-річному кривднику повідомлено про підозру за жорстоке поводження з тваринами.

У Києві повідомили про підозру чоловіку, який щосили вдарив пуделя ногою по голові, повідомили у ГУНП у столиці у вівторок, пише УНН.

Деталі

Повідомлення про жорстоке поводження з твариною поліцейські отримали від місцевої жительки.

"Жінка розповіла, що знаходилась разом із своїм домашнім улюбленцем біля поштового відділення, як в цей час з нього вийшов чоловік і пішов в її сторону. Песик заявниці хотів підбігти до перехожого, оскільки дуже дружелюбний та любить, щоб його погладили. На такі дії чоловік відреагував агресивно та щосили вдарив ногою собаці по голові", - повідомили у поліції Києва у Telegram.

Внаслідок удару тварина, як зазначається, отримала тілесні ушкодження у вигляді забоїв та травми м’яких тканин. Поліцейські розшукали порушника - ним виявися 51-річний киянин.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 299 ККУ - жорстоке поводження з тваринами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

На Буковині застрелили двох собак: поліція розслідує жорстоке поводження із тваринами4 жовтня 2024, 13:50 • 12986 переглядiв