У Києві чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки і травмував дитину - прокуратура

У Києві чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки і травмував дитину - прокуратура

Київ  •  УНН

25 вересня 2024, 13:13  •  15221 перегляди

Read in English

30-річний пасажир кинув пляшку у вікно маршрутки після суперечки з водієм, травмувавши 12-річного хлопчика. Підозрюваному загрожує штраф до 34 тис. грн або обмеження волі до 5 років за хуліганство.

У Києві чоловік кинув пляшку у вікно маршрутки і травмував 12-річного хлопчика, повідомили у Київській міській прокуратурі у середу, пише УНН.

Деталі

"Повідомлено про підозру 30-річному чоловіку у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, в результаті якого малолітня дитина отримала тілесні ушкодження (ч.1 ст. 296 КК України)", - ідеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням, як вказано, встановлено, що чоловік сів у маршрутку, що прямує від метро Чернігівська до житлового масиву Троєщина. "У салоні у нього виникла суперечка з водієм. Після цього невдоволений пасажир вийшов на зупинці та кинув у вікно маршрутки скляну пляшку від горілки, розбив вікно та травмував хлопчика, що перебував у салоні. Він отримав забійну рану голови", - повідомили у прокуратурі.

Чоловіку повідомлено про підозру у хуліганстві.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 34 тис. гривень або пробаційного нагляду на строк до п’яти років, або обмеження волі на той самий строк.

У Рівному маршрутка збила 14-річного велосипедиста на переході19 липня 2024, 13:14 • 10494 перегляди