Гасять другу добу: на Харківщині вдалося локалізувати масштабну лісову пожежу

Гасять другу добу: на Харківщині вдалося локалізувати масштабну лісову пожежу

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 12:13  •  8924 перегляди

Read in English

У Балаклійському лісництві локалізовано лісову пожежу на площі 43 га. Рятувальники продовжують боротьбу з вогнем, залучено 59 осіб та 16 автоцистерн. Голова ОВА заявляє про навмисне знищення лісів ворогом.

У Харківській області вдалося локалізувати масштабну лісову пожежу у Балаклійському лісництві, повідомили у ГУ ДСНС в області, пише УНН.

О 13:50 14 серпня лісову пожежу у Балаклійському лісництві поблизу міста Балаклія вдалось локалізувати на площі 43 га. Верхової пожежі не допущено. Постраждалих немає

- повідомили у ДСНС у соцмережах.

Наразі, як вказано, вживаються заходи щодо остаточної ліквідації вогню на окремих ділянках. Працюють 59 рятувальників, 16 автоцистерн, у тому числі водовоз ємністю 12 куб. м, а також піротехнічний, медичний розрахунки ДСНС та 4 одиниці техніки лісівників.

За даними ДСНС, вогнеборці гасять лісову пожежу у Балаклійському лісництві другу добу.

Нагадаємо

У ДСНС 14 серпня вранці повідомляли, що на Харківщині триває ліквідація пожежі у лісовому масиві поблизу міста Балаклія Ізюмського району, де горіло близько 30 га лісу.

Голова ОВА Синєгубов зазначав, що фіксують значну кількість лісових пожеж, зокрема у Балаклійському лісництві - ворог навмисно знищує лісові насадження.