У Анкарі стався вибух на об’єкті аерокосмічної корпорації:  є жертви, влада заявляє про теракт

У Анкарі стався вибух на об’єкті аерокосмічної корпорації: є жертви, влада заявляє про теракт

Київ  •  УНН

23 жовтня 2024, 13:56 • 15383 перегляди

Read in English

В Анкарі стався вибух біля об'єкта аерокосмічної корпорації TAI. Міністр внутрішніх справ Туреччини підтвердив, що це терористична атака, в результаті якої є загиблі та поранені.

В Анкарі 23 жовтня прогриміли вибухи біля об'єкта аерокосмічної корпорації Turkish Aerospace Industry (TAI), є  жертви. Про це УНН повідомляє із посиланням на CNN Türk

Згідно з останніми новинами, перед будівлею TAI в районі Кахраманказан в Анкарі пролунали вибухи та постріли. Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая у своїй першій заяві оголосив, що напад був терористичною атакою і що є загиблі та поранені. 

У своїй заяві Єрлікая сказав: "Здійнена терористична атака на об'єкти Анкари в районі Кахраманказан. На жаль, у нас є загиблі і поранені в результаті нападу". 

За даними CNN TÜRK, терористи, які під'їхали до воріт охорони об'єкту TAI, підірвали автомобіль і вступили в збройну сутичку. На місце події були негайно направлені сили безпеки, бригади медиків і пожежники.

За останньою інформацією,  частина терористів, причетних до нападу, увійшли всередину. Невідомо, чи закінчилося зіткнення на цю хвилину. Наразі повідомляється  про двох загиблих.  

Доповнення 

За ліцензією Turkish Aerospace Industry виробляє, зокрема, винищувачі F-16 Fighting Falcon, легкі транспортно-патрульні літаки CASA / IPTN CN-235, тренажери SIAI-Marchetti SF.260, вертольоти Cougar AS-532. 

На півдні Ізраїля стався теракт: одна людина загинула, ще 8 поранено6 жовтня 2024, 12:24 • 18480 переглядiв